Tandläkare Malmö

Kosmetisk tandvård •

Estetisk tandvård

Vi på Tandläkare Malmö arbetar efter devisen att alla har rätt till ett leende de är nöjda med. Inom ramarna för estetisk tandvård erbjuder vi därför behandlingar som syftar till att åstadkomma detta oberoende av vilken orsaken är till att våra patienter väljer att komma till oss. Innan vi inleder en behandling eller ett ingrepp är vi noga med att göra en grundlig undersökning för att först kunna säkerställa att munhälsan är god och att det inte finns några infektioner eller karies som behöver åtgärdas.

Ett brett behandlingsutbud inom kosmetisk tandvård i Skåne

Vi anlitas flitigt av patienter som besväras av missfärgningar på tänderna och vill göra en tandblekning. Vid dylika behandlingar använder vi oss av blekningsgel som är skonsam mot emaljen och som arbetar effektivt, så att det snabbt går att se synliga resultat. Våra tandläkare är även erfarna inom implantat och kan antingen ersätta en eller flera tänder när detta behövs. Vi kan även vara behjälpliga om en bit ur en tand slagits ut vid en olycka för att återställa tandraden, eller för att täta breda gluggar mellan framtänderna.

En estetisk tandvård i Malmö som håller hög kvalitet

När du kontaktar oss för att boka tid för en tandblekning eller något annat estetiskt ingrepp kan du vara säker på:

 • Att få hjälp av utbildad personal
 • Att vi enbart använder godkända och testade material
 • Att vi arbetar utifrån dina önskemål

Vi ger dig ett bra pris på estetisk tandvård

Vi är noga med att alltid ge information om våra priser innan våra patienter gör en bokning. Vid vissa behandlingar inom estetisk tandvård i Malmö kan det krävas upprepade behandlingar för att uppnå det önskade resultatet, och i sådana fall försöker vi alltid ge ett så korrekt uppskattat pris som möjligt. Vi vågar alltid garantera ett trevligt bemötande och snygga resultat som motsvarar våra patienters förväntningar. Till oss är du också välkommen om du vill göra en tandläkarundersökning för att kontrollera hur dina tänder och ditt tandkött mår.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en kunnig tandläkare i Malmö för tandblekning, lagningar eller annan tandvård.

  Adress:
  Ödmanssonsgatan 14
  26 134 Landskrona

  Telefon:
  076-453 58 50

  E-post:
  offert@tandlakaremalmo.nu

  Orgnr:
  559166-3322

  Facebook

OM OSS

När du söker en kunnig tandläkare i Malmö för tandblekning, lagningar eller annan tandvård.

Tandläkaremalmö.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.Amin Tandklinik AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Ödmanssonsgatan 14
26 134 Landskrona

076-453 58 50

offert@tandlakaremalmo.nu

Orgnr:
559166-3322