Tandläkare Malmö

Kosmetisk tandvård •

Tandläkarundersökning

För att undvika tand- och tandköttsrelaterade problem, som i längden kan bli kostsamma, är det viktigt att regelbundet göra en tandläkarundersökning. Du kan boka en tid hos oss på Tandläkare Malmö för att få en årlig undersökning av dina tänder utförd och om det finns behov av att ta bort tandsten eller genomföra en behandling för att komma till rätta med ett inflammerat tandkött, gör vi det samtidigt eller bokar en ny tid för en mer ingående undersökning och behandling.

Tandläkarundersökning

Vi bistår vid akut tandvård i Malmö

Ibland är olyckan framme och då kan det vara nödvändigt att uppsöka en tandläkare akut. Det kan till exempel röra sig om en utslagen tand, en lagad tand som spruckit eller olika problem med en sittande tandställning. Vi tillhör de mottagningar som finns tillgängliga vid akuta situationer och våra anställda ser till att du får rätt hjälp så fort som möjligt. Har vi inte den kompetens eller utrustning som krävs för att hjälpa dig remitterar vi dig vidare till en akutinstans som hjälper dig vidare.

Boka tid hos oss för en tandläkarundersökning i Malmö

Vi genomför olika typer av behandlingar och lång erfarenhet reglering med tandställning. När du kommer till oss kan vi bland annat erbjuda följande:

 • Stöd och hjälp till dem som lider av obehag inför ett tandläkarbesök
 • Behandling av tandläkare såväl som tandhygienist
 • Tandreglering med olika varianter av tandställningar

Tandvård till ett bra pris

Vi vill att alla ska ha råd med att undersöka sina tandhälsa regelbundet och därför ser vi till att alltid erbjuda ett så bra pris för tandläkarundersökning som möjligt. I samband med att du bokar en tid hos oss för en tandläkarundersökning i Malmö får du även en prisuppgift på hur mycket behandlingen kommer att kosta. Om du behöver göra en omfattande behandling delar vi upp den på flera tillfällen och du betalar en delsumma vid respektive besök. Om du har några frågor gällande tandvård är du varmt välkommen att ringa eller mejla till oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en kunnig tandläkare i Malmö för tandblekning, lagningar eller annan tandvård.

  Adress:
  Ödmanssonsgatan 14
  26 134 Landskrona

  Telefon:
  076-453 58 50

  E-post:
  offert@tandlakaremalmo.nu

  Orgnr:
  559166-3322

  Facebook

OM OSS

När du söker en kunnig tandläkare i Malmö för tandblekning, lagningar eller annan tandvård.

Tandläkaremalmö.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.Amin Tandklinik AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Ödmanssonsgatan 14
26 134 Landskrona

076-453 58 50

offert@tandlakaremalmo.nu

Orgnr:
559166-3322