tandläkare-tandrensning-redskap-för-borttagning-tandsten

Tandrensning

För att undvika tandvärk, besvärande tandsten eller svullet tandkött i framtiden är det viktigt att regelbundet boka tid för tandrensning. Då kan våra tandläkare i Malmö rengöra mellan dina tänder med ett vattentryck för ett friskare tandkött och god munhälsa.

Lång erfarenhet av professionell tandvård i Malmö

Vi har lång erfarenhet av att ta bort tandsten eller genomföra en djupgående behandling av tänderna för att komma till rätta med ett inflammerat tandkött.

Detta grundar sig i matrester och bakterier du inte lyckats få bort med enbart tandborstning och tandtråd. Ibland behöver man behandla tänderna på djupet med en noggrann tandrensning som lämnar munnen fräsch och hälsosam.

Tandrensning för friska tänder och friskt tandkött

När du bokar tid för tandrensning hos våra tandläkare i Malmö kommer vi inleda behandlingen med att undersöka dina tänder.

En god munhälsa grundar sig i regelbunden tandläkarundersökning och ger våra tandläkare en bättre förståelse över din nuvarande munhälsa. Utifrån undersökningen kan vi rekommendera goda tandvårdsrutiner, hur ofta du bör boka tandrensning i Malmö samt vad du kan göra för att undvika tandsten med mera.

En tandrensning är en effektiv och relativt snabb behandling. Vi använder en modern maskin med högt vattentryck som kommer åt mellan tänderna där enbart tandborstning och tandtråd inte räcker till.

Vi uppmuntrar till daglig användning av tandtråd men att även investera i tandrensning med jämna mellanrum för en djupare rengöring av tandsten, plack och matrester.

Fördelar med en tandrensning i Malmö

Det är viktigt att tänka på munhälsan. Slarvar du med tandborstningen eller tandtråden kan det på långsiktigt leda till kostsamma besvär som tandvärk, inflammerat tandkött och tandlossning.

Som tandläkare i Malmö anser vi att alla har rätt till god tandvård och en bra munhälsa livet ut. Därför rekommenderar vi att borsta tänderna två gånger per dag, använda tandtråd och regelbundet besöka vår tandläkarklinik för en undersökning av tänderna.

En fördel med att investera i dina tänder med en behandling med tandrensning är att du får en djupare rengöring av munnen. Med de höga vattentrycket når vi djupare än någon annan tandborste för en hälsosam mun.

  • Du får mindre missfärgade tänder då tandsten och plack avlägsnas.
  • Du slipper svullet och inflammerat tandkött.
  • Inget skräp i interdentalrum.
  • Du får en friskare och fräschare känsla i hela munnen.

Tandrensning hos våra tandläkare i Malmö till ett bra pris

Vi vill att alla ska ha råd med god tandhälsa och ett besök till våra tandläkare i Malmö. Detta är anledningen till att vi alltid erbjuder ett så bra pris för tandrensning.

I samband med att du bokar tid för tandrensning hos våra tandläkare i Malmö får du även en prisuppgift på hur mycket behandlingen kommer att kosta. Om du har några frågor om tandrensning, hur man upprätthåller en god tandvårdsrutin i en stressig vardag eller något annat är du välkommen att kontakta oss.

Med en tandrensning rengör vi mellan dina tänder för att avlägsna tandsten, plack och matrester. Våra tandläkare erbjuder snabb behandling.